Τελετή λήξης 13ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η διά ζώσης έκδοση του 13ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας με την προβολή όλων των διακεκριμένων μικρού μήκους ταινιών της φετινής online διοργάνωσης και την απονομή των βραβείων.
Παρόντες στο Γαλλικό Ινστιτούτο, όπου πραγματοποιήθηκε το τριήμερο η εκδήλωση, ήταν οι σκηνοθέτες Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος και Κωστής Αλεβίζος, οι οποίοι παρέλαβαν τις Εύφημες Μνείες τους για τις ταινίες Ανάπαυσις και Το βάρος της θάλασσας αντίστοιχα, από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Ρόμπυ Εξιέλ και την Διευθύντρια του Μητροπολοιτικού Κολλεγίου Ελίζα Κωνσταντινίδου.
Οι δημιουργοί των υπόλοιπων βραβευμένων φιλμ, τόσο των ελληνικών όσο και των διεθνών και των animation, χαιρέτησαν το φεστιβάλ μέσω ευχαριστήριων βίντεο.
Οικοδεσπότες της τελετής ήταν οι Άκυς Μητσούλης και Ολυμπία Καλαμπαλίκη, μέλη της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ, ενώ μετά το τέλος της απονομής η ομάδα του Artfools, με επικεφαλής την πρόεδρο Άντα Σαρτζή, αποχαιρέτησε το κοινό και ανανέωσε το ραντεβού της μαζί του για τον ερχόμενο Μάρτιο και την 14η διοργάνωση, με την ευχή να διεξαχθεί σε φυσικούς και πάλι χώρους και εκτός συνθηκών πανδημίας.

Leave a comment