Η Wolt χορηγός του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας

Υποστηρίζοντας ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της Θεσσαλίας

Η Wolt υποστηρίζει το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, τον μεγαλύτερο κινηματογραφικό θεσμό της Θεσσαλίας που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 9 έως τις 14 Μαΐου, με υβριδική διεξαγωγή (διά ζώσης και διαδικτυακά).

Δημιουργοί από όλον τον κόσμο θα παρουσιάσουν περισσότερες από 80 συνολικά ταινίες μικρού μήκους, σε ένα line up που θα περιλαμβάνει τρεις διαγωνιστικές ενότητες για τις Διεθνείς Παραγωγές, τις Εθνικές Παραγωγές και τα Animation. Παράλληλα, θα προβληθούν εκτός διαγωνιστικού πλαισίου και ταινίες φοιτητών και σπουδαστών με θέμα την «Προστασία του Περιβάλλοντος από την κλιματική αλλαγή», που είναι και το θέμα του φετινού αφιερώματος. Από τη διοργάνωση δεν θα λείψουν και οι avant première ελληνικών ταινιών μεγάλου μήκους από την τρέχουσα παραγωγική περίοδο, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τη Λάρισα τον κύκλο των κινηματογραφικών προβολών τους.

Η Wolt μέσω της χορηγίας της υποστηρίζει τη φετινή διοργάνωση, αναγνωρίζοντας τη σημασία της διαχρονικής προσφοράς του Φεστιβάλ για την τοπική κοινωνία της Λάρισας, στην οποία η εταιρεία έχει παρουσία από τον Φεβρουάριο του 2021. Ενόψει του Φεστιβάλ η Wolt δημιούργησε επίσης τον εκπτωτικό κωδικό, WOLTIFFL2022, o οποίος δίνει 5€ για την πρώτη παραγγελία delivery. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος κωδικός θα είναι ενεργός καθ’ όλη τη διάρκεια του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας.

Με κύριο συνδετικό κρίκο την αγάπη για το σινεμά, ο θεσμός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας προσφέρει την ευκαιρία τόσο στους επισκέπτες όσο και στους μόνιμους κατοίκους της να γνωρίσουν το έργο δημιουργών από δεκάδες μέρη του κόσμου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον φυσικό, κοινωνικό και πολιτιστικό πλούτο της θεσσαλικής πόλης. Σημειώνεται ότι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας διεξάγεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και το Γαλλικό Ινστιτούτο και με Σύμβουλο Διοργάνωσης την Alpha Marketing.

Leave a comment