ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας απευθύνει Πρόσκληση Ενδιαφέροντος σε άτομα ηλικίας 18 ετών έως 40 ετών για την προσφορά της εθελοντικής τους απασχόλησης στη διάρκεια του Φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί στη Λάρισα από τις 9 έως και τις 14 Μαΐου 2022.
Η συμβολή των εθελοντών στη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι πολύτιμη, ανεκτίμητη και απαραίτητη για την επιτυχία αυτής της μεγάλης κινηματογραφικής γιορτής.
Προσκαλούμε και πάλι όλους-ες- εσάς που μοιράζεστε την ίδια αγάπη για τον κινηματογράφο, να συμμετάσχετε ενεργά στη διοργάνωση του Φεστιβάλ, να γνωρίσετε από κοντά τους επίσημους καλεσμένους και να φωτογραφηθείτε μαζί τους, καθώς και να πάρετε μέρος δωρεάν σε όλες τις παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις του.
Σε όλες -ους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστική ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ καθ’ όλη την λειτουργία του τηρεί απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εκδοθεί από την Κυβέρνηση και το ΥΠΠΟΑ για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό διάδοσης της επιδημίας του κορωνοϊού COVID-19.
Για πληρέστερη εικόνα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ μπορείτε, να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο https://iffl.gr/
Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα πρέπει κατατεθούν ηλεκτρονικά μέχρι τη Πέμπτη 21 Απριλίου στην διεύθυνση info@alphamarketing.gr αναφέροντας Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και email επικοινωνίας.

Leave a comment